Aanleg infrastructuur

Aanleg infrastructuur

Wanneer u een bedrijf inschakelt om de infrastructuur aan te leggen, zullen er ook graafwerkzaamheden verricht moeten worden. Als klant wilt u dat dit op de juiste manier gedaan zal worden. Het inschakelen van een vakkundig bedrijf is dan van belang. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij van Van Woudenbergh u uitstekend van dienst zijn.

Wat wij voor u kunnen betekenen is de aanleg van riolering, hemelwater, elektra, coax/glasvezel, water en gas verzorgen. Per klant is het afhankelijk wat er gewenst wordt qua vermogen; gasloos, zware elektra, beregeningsleidingen enzovoort. Wij ontzorgen u volledig!

Onder de grond liggen netwerken van kabels en leidingen voor onder andere nutsvoorzieningen, (tele)communicatie en riolering. Er kan dus niet domweg zomaar gegraven worden zonder strategie.

Van Woudenbergh bepaalt in opdracht vooraf eerst waar er gegraven moet worden en of dit technisch mogelijk is. Hierbij wordt goed rekening gehouden met de oude bekabeling. Tijdens de intake wordt alles goed uitgemeten met GPS en inzichtelijk gemaakt met de kabelzoeker waar we wat kunnen tegenkomen. Vervolgens kan gestart worden met de werkzaamheden. Door onze nieuwe rupskranen werken wij snel en efficiënt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkzaamheden

Graafwerkzaamheden

Voor graafwerkzaamheden hebben wij de juiste machines op de juiste plek.

Aansluitingen chalets

Als het gaat om aansluitingen van chalets dan weten wij altijd raad.

Inmeten / uitzetten GPS

Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe hulkrachten.